Start på fodboldtræning d.27-03-2017

Kære forældre og børn i årgang 2011 og 2012 mandag d.27-03-2017 kl. 16:30 starter SSK fodboldtræning for børn i jeres årgang.

Hvis det har interesse så skal børnene møde op ved klubhuset ved Stenderup skole, træningen er færdig senest kl.17 30.

Der tages højde for at børnene nogle gange er trætte eller mindre motiverede, så holder vi lidt før, det skal gerne være en god oplevelse for alle.

I tilfælde af kraftig regn har vi mulighed for at gå ind i gymnastiksalen på skolen og træne der.

I starten kræves det ikke andet udstyr end kondisko- vent med at fare ud og købe alt muligt udstyr, men hvis de har fodboldstøvler kan de selvfølgelig medbringes.

Der vil blive tilmeldt hold i 3bold, så vi skal helst være 5-6 spillere til hvert hold.

Evt. spørgsmål 29269993 Henrik Mathiesen

Stenderup sportsklub.

Afslutning ungdom SSK 2015

Afslutning ungdom i SSK 2015

Kom til sjov sports dag i Stenderup

sjov sportsdag ssk

Trænings weekend Stenderup/Stouby's U9-15 drenge

Weekenden i uge 12, samledes de ca. 46 børn og ledere fra klubberne til en god gang  fællestræning og kampe, som foregik både inde og ude.

Det blev en fantastisk succes, med masser af sjov og god træning, der helt sikkert vil styrke det sociale venskab klubberne og børnene imellem.

Trænings weekend med godt kammeratskab og sjove oplevelser

Jydske bank cup 2015

U9 stenderup sk flot nummer 3 U10 Stenderup raarup flot 2 plads
 U9: Stenderup sk blev en flot nr 3  U10: Stenderup/Rårup blev en flot nr 2

kommune mesterskaber 2015 U7

6 tapre drenge i action. Lørdag løb kommune mesterskaberne af staben i Rårup hallen. Fra starten var der lagt op til mange tætte kampe. U7 drengene kom godt fra start med en fantastisk 3-0 sejre. Dagens anden kamp skulle vise sig at være dagens mest intense kamp. Med gåpåmod-kampgejst og en fantastisk holdånd kæmpede 6 drenge fra Stenderup SK U7 imod Barrit. Vi skulle helt hen til slutning af kampen før at de sidste mål chancer var brugt. Kampen endte til Barrits fordel med 1-0. Dog var der mange chance som kunne have resulteret i en uafgjort kamp fortæller træner Allan Sandalgaard. En sand opvisning i sammenspil, små tætte afleveringer og med 3 kulørte mål sluttes dagens sidste kamp af.

U7 til kommune Mesterskaber 2015  Stenderup sk U7  med medaljer
 Noah Bertram  Stenderup U7 score

Ud over medaljer for 3 pladsen blev der uddelt special præmier for følgende indsatser : 1)bedste retur løb= Daniel Kjær. 2) Flest mål= Magnus Thomsen 3) dagens redning Mathias the cleaner 4) dagens bane & holdkammerat = Frede Lindby 5) Dagens tackling = Bertram Sandalgaard 6) dagens hurtigste på banen = Noah Schwartz.

Ungdomsholdene U10-11-12 indgår et samarbejde.

For at bevare ungdomfodbolden i klubberne er samarbejdet bliver etableret.
Vi ser yders positivt på dette samarbejde og glæder os til at følge drengene i løbet af året.
De starter fælles træning Søndag d. 23/2 kl 10-12
Alle børn i alderen 10-12 år er velkommen.
Formand Michael Hansen Stenderup SK