Senior Herre Stenderup SK

Senior herre spiller 7 mands, det er for dem som bare vil holde sig i form. Kort sagt der er plads til alle, der er fortiden 10-14 herre der spiller hygge bold.Klubben spiller i grønne trøjer og hvide shorts. Dette stiller klubben til rådighed. Skulle du have lyst til at deltage så meld dig til og hver med fra starten af efterårs sæsonen.

Med venlig hilsen.

Logo ssk

Stenderup SK i serie 3

Stenderup SK’ herre senior har været flyvende her i 2013. Ikke nok med at holdet sikrede sig klubbens første oprykning til serie 4 i klubbens snart 60 års historie her i foråret. Så spillede de sig også til endnu en oprykning her til efteråret. De spillede i denne weekend mod Løsning om 1 pladsen i serie 4. Inden kampen lå de begge med 31 point, og 3 point foran rækkens nr 3 HFS. Så det lå lidt i kortene at et uafgjort resultat ville sende begge hold op i serie 3. Men det var der på inden måde nogle af holdene der spillede på. Løsning kom foran efter ca. 5 min spil. Stenderup fik udlignet efter ½ times spil. Men inden pausen fik Løsning bragt sig foran igen til 2-1.
Anden halvleg bølgede meget frem og tilbage men ca 10 min før tid fik Stenderup udlignet til resultatet 2-2. Det var en herre fight af begge hold, med de helt rigtige oprykkerer fra puljen.
Det var så anden gang i dette år at Stenderup skrev sig ind i historie bøgerne. Med to oprykninger på et år har de haft en helt fantastisk sæson.
Til sidst vil klubben gerne ønske alle spillere omkring 1 holdet tillykke med oprykningen til serie 3, det har været en fornøjelse at følge jer i denne sæson og Vi ser frem til at følge jer i serie 3 til næste år.

Formand Michael Hansen
Stenderup SK

1a974cd9-9d70-4fe6-9b38-88573db73119DSC 0139-1
265f8d4d-2660-4ba6-ac77-8eb10500d10eLufttur
Stenderup SK er for første gang i Serie 4.

Serie 5 holdet herre havde muligheden for første gang i klubbens historie at rykke op i serie 4.
Det skete Lørdag d. 8 Juni 2013.
Det har hele tiden været klubbens målsætning for i år at rykke op i serie 4, og vi er glade for at det lykkes.
Holdet har vist stor moral hele sæsonen og de har helt sikkert potentiale til mere.
Vi glæder os til at følge holdet fremover og ønsker hele holdet tillykke med oprykningen. ( udtagelse fra formanden Michael Hansen )

Stenderup SK serie 5 kunne i lørdags, sikre sig en oprykning til serie 4 med en sejr over gruppens nr. 2 Hornsyld.. Stenderup SK har haft et super forår, med 7 sejrer og 1 uafgjort i turneringen. 3 sejrer i DBU pokal turneringen over holdet Vejle serie 6, Saxild serie 4 og Stensballe serie 3. Men måtte se sig slået 0-1 i 4 runde af Juelsminde serie 3.Så alt i alt en meget tilfreds forårs sæson, selv om vi mangler 2 kampe endnu, som vi bestemt os går efter at vinde. Så vi kan gå på sommer pause med god selvtillid. Ang. målsætningen for Stenderup SK i serie 4 er en top 3 som jeg mener at vi har holdet og bredden til. Første holdet består af mange unge spillere, som kommer inde fra Horsens og omegn og skulle der være nogen, som ville ud og prøve kræfter af i Stenderup SK på serie 4 eller serie 6, så træner vi tirsdag og torsdag fra kl 19.00-21.00. Der er både plads til unge og gamle. For mere info kan i gå ind på Stenderup SK hjemmeside.

Træner Morten Hansen
34c582f9-3889-4444-a6df-ad8d02ee8807Serie