Om Stenderup SK

Stenderup SK er en sportsklub, der lige er blevet 60 år.

Vi tilbyder vores medlemmer bla. badminton, ungdomsfodbold - senior fodbold og motionsløb.

Vores ungdom har været inde i en rivende udvikling, igennem de sidste 5 år har klubben været pulje vindere i DGI og JBU.

Vi har været med til 3 Jysk/Fynsk mesterskaber, hvor vi både er kommet hjem med 1 og 2 plads. Klubhuset

Sidste gang blev vi Jysk/Fynsk mester,

Hvilket vi er meget stolte over.

Vi har også deltaget i landsmesterskabet.

Og i indendørs fodbold har vi deltaget i kommunemesterskabet.

På vores senior hold har vi pt 10-14 herre der spiller hygge bold.

Fodbold for store og små Vi elsker at have det sjovt.

De fleste af vores trænere er forælder til spillerne, det viser lidt om hvor godt et sammenhold vi har her i klubben.

Stenderup SK har også mange frivillige hænder i byen, der er altid stor opbakning omkring de projekter som klubben søsætter.

I 2011 fik vi bygget et nyt klubhus, og en multibane i 2013 til byens skole. Den bliver flittigt brugt hverdag.

Seneste projekt klubben har lavet er forbedring af, vores omklædnings faciliteter til klubbens bruger.

Alt dette kan kun ske ved hjælp af, alle de frivillige hænder vi har i byen.

Daniel Magnus

Stenderup Sk har indgået et samarbejde med AC Horsens.

Det vil sige at klubbens ungdom træner efter DGT (den gule tråd)

Det kan vi se giver gode resultater.

Når børnene så bliver gamle nok, vil de bedste kunne komme ind og træne med AC Horsens elite ungdom. Og udvikler sig endnu mere. Hvem ved måske er der en landshold spiller gemt i Stenderup?